Κρατήστε με ενήμερο για τα Frozen Food Awards 2024

Κατηγορίες & Βραβεία

Αναλυτικά οι κατηγορίες υποψηφιοτήτων στα βραβεία

Ενότητα 1. Καλύτερα Κατεψυγμένα Προϊόντα

1.1. Φρούτα & Λαχανικά
1.2. Κρέατα & Πουλερικά
1.3. Ψάρια & Θαλασσινά
1.4. Αναπληρώματα Κρέατος
1.5. Γεύματα (έτοιμα & ημιέτοιμα)
1.6. Πίτες & Πίτσες
1.7. Φύλλα-Ζύμες
1.8. Σφολιάτες
1.9. Αρτοσκευάσματα
1.10. Παγωτά & Γλυκά
1.11. Παγάκια
1.12. Food Service – HORECA
1.13. Miscellaneous

Ενότητα 2. Καλύτερες Λύσεις στη Βιομηχανία Κατάψυξης

Στην 2η Ενότητα υποψηφιότητες μπορούν να καταθέσουν οι εταιρείες που κατασκευάζουν ή εμπορεύονται εξοπλισμό και λύσεις επαγγελματικής ψύξης & συσκευασίας, η ίδια η βιομηχανία παραγωγής και εμπορίας κατεψυγμένων προϊόντων τροφίμων αλλά και οι retailers με τις λύσεις επαγγελματικής ψύξης που χρησιμοποιούν.

2.1. Τεχνολογία και Κατασκευή Επαγγελματικών Θαλάμων Κατάψυξης
2.2. Συστήματα Ελέγχου & Αυτοματισμού
2.3. Οχήματα Μεταφοράς Κατεψυγμένων
2.4. Υλικά & Τεχνολογία Συσκευασίας
2.5. Miscellaneous

Ενότητα 3. Καλύτερες Υπηρεσίες στον Κλάδο της Κατάψυξης

Στην 3η Ενότητα υποψηφιότητες μπορούν να καταθέσουν οι εταιρίες που παρέχουν υπηρεσίες στο κλάδο της κατάψυξης, η ίδια η βιομηχανία παραγωγής και εμπορίας κατεψυγμένων προϊόντων τροφίμων αλλά και οι retailers με τις λύσεις logistics που χρησιμοποιούν.

3.1. Υπηρεσίες Πληροφορικής
3.2. Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
3.3. Πιστοποίησης & Διαπίστευσης
3.4. Αποθήκευσης Κατεψυγμένων
3.5. Μεταφοράς & Διακίνησης
3.6. Miscellaneous

Ενότητα 4. Καλύτερες Πρακτικές στον Κλάδο της Κατάψυξης

Στην 4η Ενότητα υποψηφιότητες μπορούν να καταθέσουν όλες οι εταιρίες που παράγουν ή εμπορεύονται ή πωλούν στον καταναλωτή, κατεψυγμένα, εξοπλισμό και λύσεις επαγγελματικής ψύξης & συσκευασίας και παρέχουν λύσεις & υπηρεσίες.

4.1. Marketing
4.2. Διαφημιστικής καμπάνιας για τον καταναλωτή (Multi Channel)
4.3. ESG
4.4. Miscellaneous

* Miscellaneous

Στην κατηγορία αυτή υποβάλλονται υποψηφιότητες οι οποίες δεν μπορούν να ενταχθούν σε καμία από τις ήδη υπάρχουσες κατηγορίες. Οι υποψηφιότητες που υποβάλλονται σε αυτή την κατηγορία ελέγχονται από την κριτική επιτροπή και ο πρόεδρος αποφασίζει αν θα ταξινομηθούν σε υπάρχουσες (εννοιολογικά κοντινές κατηγορίες) ή θα δημιουργηθούν νέες κατηγορίες όπου και θα ενταχθούν. Η δημιουργία μία νέας τέτοιας κατηγορίας καθώς και τα κριτήρια αξιολόγησής της είναι εξολοκλήρου υπό την εποπτεία της κριτικής επιτροπής. Η εταιρεία που υποβάλλει την υποψηφιότητα στην κατηγορία Miscellaneous δεν έχει το δικαίωμα επιλογής δημιουργίας νέας κατηγορίας ή ένταξης της υποψηφιότητάς της στις ήδη υπάρχουσες, αυτό το αναλαμβάνει αυτόματα με την υποβολή της υποψηφιότητας η κριτική επιτροπή και την τελική απόφαση την επικυρώνει ο Πρόεδρός της.

Κορυφαία Βραβεία / Grand Awards / Platinum

Τα κορυφαία βραβεία δίνονται στους υποψηφίους που έχουν επιτύχει το μεγαλύτερο άθροισμα βαθμολογίες από τις βραβευμένες υποψηφιότητες. Κάθε βραβείο συγκεντρώνει τους εξής βαθμούς:

  • Platinum award 10 βαθμοί
  • Gold award 7 βαθμοί
  • Silver award 3 βαθμοί
  • Bronze award 1 βαθμός

Εταιρεία Κατεψυγμένων Προϊόντων Τροφίμων της Χρονιάς
Το βραβείο θα απονεμηθεί στην Εταιρεία που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, οι οποίοι θα προκύψουν από το σύνολο των βραβείων που έχει κερδίσει, στο σύνολο των κατηγοριών.

Προμηθευτές Κατεψυγμένων Προϊόντων της Χρονιάς
Το βραβείο θα απονεμηθεί στον Προμηθευτή που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, οι οποίοι θα προκύψουν από το σύνολο των βραβείων που έχει κερδίσει, στο σύνολο των κατηγοριών.

Gold – Silver – Bronze Βραβεία
Από τη βαθμολογία της Κριτικής Επιτροπής αναδεικνύονται Gold, Silver ή/και Bronze βραβεία. Είναι πιθανό να δοθούν περισσότερα από τρία βραβεία σε κατηγορία βράβευσης, όπου υπάρχουν ισοβαθμίες μεταξύ υποψηφιοτήτων, ή λιγότερα από τρία βραβεία σε κατηγορία βράβευσης, όπου οι υποψηφιότητες δεν συγκεντρώνουν την απαιτούμενη βαθμολογία.

Gold (Χρυσό): Η μια υποψηφιότητα που συγκεντρώνει την υψηλότερη βαθμολογία της κατηγορίας και βρίσκεται πάνω από το γενικό μέσο όρο. Εφόσον υπάρξει ισοβαθμία, δύνανται να δοθούν ισάριθμα Gold.

Silver (Αργυρό): Η/Οι υποψηφιότητα/ες που συγκεντρώνουν τις αμέσως επόμενες βαθμολογίες ανά κατηγορία)

Bronze (Χάλκινο): Η/Οι υποψηφιότητα/ες που συγκεντρώνουν βαθμολογία πάνω από το όριο βράβευσης όπως αυτός ορίζεται από το μέσο όρο του συνόλου των βαθμολογιών).

Για να δοθεί η τριπλή κατηγοριοποίηση Gold, Silver, Bronze θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις (4) υποψηφιότητες στην ίδια κατηγορία. Σε περίπτωση που αυτό δεν συμβεί, τότε η συγκεκριμένη κατηγορία ενοποιείται /συγχωνεύεται με άλλη μέσα στην ίδια ενότητα.