Κριτική Επιτροπή
Τις υποψηφιότητες στα Meat Innovation Awards αξιολογεί κριτική επιτροπή με καταξιωμένα στελέχη από τις σημαντικότερες εταιρείες της αγοράς.

Προεδρος Επιτροπhς αξιολογησησ
Νικόλαος Σολωμάκος
Jury President Meat Innovation Awards 2023
Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Γραμματέας Ελληνικής Κτηνιατρικής Ακαδημίας, ΔΣ Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας
Τα Μέλη της Κριτικής Επιτροπής

Αντώνης Αλυσσανδράκης
Kτηνίατρος, Τεχνολόγος Τροφίμων, Ειδικός Συντονιστής Επιθεωρητής Συστημάτων ISO & HACCP

Ηλίας Γιάννενας
Αναπληρωτής καθηγητής ΑΠΘ/ Διευθυντής Εργαστηρίου Διατροφής

Δρ. Ευαγγελία Γκίζα
Κτηνίατρος, Πρόεδρος Ινστιτούτου Προϊόντων Κρέατος

Διονύσης Γρηγορόπουλος
Πρόεδρος Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics και Διευθύνων Σύμβουλος Logistics Way

Θεόδωρος Δημητριάδης
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της OMIND CREATIVES, Διοργανωτής Εκθέσεων και Συνεδρίων, Εκδότης Κλαδικών Επιχειρηματικών Περιοδικών

Ελένη Κασαπίδου
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ποιότητας Αγροτικών Προϊόντων Ζωικής Προέλευσης, Τμήμα Γεωπονίας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Σάββας Κεσίδης
Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών (Π.Ο.Κ.Κ.)

Γιώργος Κατερίνης
Δημοσιογράφος, Meat News

Γεώργιος Νυχάς
Ομότιμος Καθηγητής,
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Γεώργιος Οικονόμου
Εντεταλμένος Σύμβουλος ΣΕΒΕΚ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος), Οικονομολόγος, Διοικητικός Σύμβουλος Επαγγελματικών & Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων

Δρ. Ευάγγελος Οικονόμου
Αναπληρωτής Καθηγητής, Εργαστήριο Υγιεινής Τροφίμων Ζ.Π. & Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας, Κτηνιατρική Σχολή, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Κωνσταντίνος Παππάς
Κτηνίατρος, MSc Υγιεινολόγος Εκπαιδευτής Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος Λάρισας

Βασίλης Παπατσίρος
Καθηγητής Τμήματος Κτηνιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Πρόεδρος του Τμήματος Κτηνιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Ανδρεάνα Πεξαρά
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Απόστολος Ράντσιος
Επίκουρος Καθηγητής ΑΠΘ, πρώην Πρόεδρος και Επίτιμο Μέλος της Παγκόσμιας Κτηνιατρικής Εταιρείας
