Κρατήστε με ενήμερο για τα Frozen Food Awards 2024

Ο θεσμός που αναδεικνύει την καινοτομία του κλάδου των κατεψυγμένων τροφίμων

Την Τρίτη 17 Οκτωβρίου, στο Radisson Blu Park Hotel, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Frozen Food Innovation Awards 2023 από την BOUSSIAS events, με στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, τις πρωτοποριακές υπηρεσίες, καθώς και τις καινοτόμες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο frozen food industry.

Περισσότερα από 150 υψηλόβαθμα στελέχη, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εταιρειών που εμπορεύονται ή παράγουν κατεψυγμένα προϊόντα τροφίμων, διαθέτουν εξοπλισμό και λύσεις επαγγελματικής ψύξης και παρέχουν υπηρεσίες packaging και logistics κατεψυγμένων προϊόντων τροφίμων και τα τελευταία χρόνια έχουν να επιδείξουν πρωτοποριακές- καινοτόμες πρακτικές.

Συνολικά, διακρίθηκαν 7 εταιρίες-επιχειρήσεις από ένα ευρύ φάσμα υποψηφιοτήτων πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων.

Frozen Food Innovation Awards 2023

Συνολικά, διακρίθηκαν 7 εταιρίες-επιχειρήσεις από ένα ευρύ φάσμα υποψηφιοτήτων πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων.

Πιο συγκεκριμένα, βραβείο στα Frozen Food Innovation Awards 2023 απέσπασαν οι εταιρείες: BizTEC, Nikolopoulou foods – Ελένη Νικολοπούλου ΕΠΕ, Ανδρέας Νίκας Α.Ε., Α.Τσακαλίδης Ε.Ε – TSAKALIDIS Analysis & Testing, Μ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΒΕΕ, Μπάρμπα Στάθης Α.Ε. και Χοχλιοί Κρήτης Ε.Ε – Escargot de Crete.

Επίσης, οι υποψηφιότητες οι οποίες κατέκτησαν την υψηλότερη βαθμολογία στο σύνολο κάθε πυλώνα, αποσπώντας το Platinum Βραβείο ήταν οι: Χοχλιοί Κρήτης Ε.Ε – Escargot de Crete με την υποψηφιότητα Escargot de Crete “Χοχλιοί Μπουμπουριστοί” στα κατεψυγμένα προϊόντα και η Μπάρμπα Στάθης Α.Ε. με την υποψηφιότητα «Επιλέγουμε» Μπάρμπα Στάθης, Σιτηρά & Όσπρια με λαχανικά, ιδανικά για μικροκύματα, σε 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία στην ενότητα Καλύτερες Λύσεις στη Βιομηχανία Κατάψυξης.

Η βραδιά όπως πάντα κορυφώθηκε με την απονομή των μεγάλων βραβείων της χρονιάς, των Grand Awards, όπου η Μ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΒΕΕ αναδείχθηκε Frozen Food Company of The Year και η Nikolopoulou foods – Ελένη Νικολοπούλου ΕΠΕ αναδείχθηκε Frozen Food Brand of The Year.

Η βραδιά των βραβείων ξεκίνησε με τον χαιρετισμό της Άννα Μαρία Παπίρη, Wellness Editor – Author, Co-Founder Wellness Project, BOUSSIAS events, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «Τα κατεψυγμένα τρόφιμα είναι μία από τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες κατηγορίες στην βιομηχανία των τροφίμων. Η καινοτομία στην τεχνολογία αλυσίδας ψύξης, της αποθήκευσης και των logistics ενίσχυσε την ποιότητα των κατεψυγμένων τροφίμων και των κατεψυγμένων γευμάτων, τα οποία ιδιαίτερα στα αστικά κέντρα δείχνουν σημαντική ανάπτυξη, βελτιώνοντας και την ασφάλεια τους». 

Στην συνέχεια, ο Στέφανος Κομνηνός, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Frozen Food Innovation Awards 2023, Netrino Ιδρυτικός Εταίρος Αναλυτής Αγοράς, Επιχειρηματικός Μέντορας, άφησε το δικό του ξεχωριστό στίγμα στην βραδιά με το μήνυμά του αναφέροντας: «Σκοπός των βραβείων είναι η ανάδειξη της καινοτομίας σε ένα ιδιαίτερα υποσχόμενο κλάδο τροφίμων, εκείνο των κατεψυγμένων και να επιβραβεύσουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, τις πρωτοποριακές υπηρεσίες, καθώς και τις καινοτόμες επιχειρήσεις του. Τα τρόφιμα που διατίθενται κατεψυγμένα στην αγορά, προσφέρουν μια ολοένα και πιο ελκυστική πρόταση διατροφής για τον καταναλωτή στην Ελλάδα και κατακτούν δυναμικά ένα ολοένα και αυξανόμενο μερίδιο. Για την περαιτέρω ανάπτυξη του οικοσυστήματος και τη δημιουργία υψηλής προστιθέμενης αξίας, απαραίτητες είναι οι παραγωγικές και τεχνολογικές καινοτομίες. Τα βραβεία Frozen Food Innovation Awards 23, δίνουν την ευκαιρία τόσο στους παραγωγούς όσο και στους παρόχους υπηρεσιών υποστήριξης, καταξίωσης της αριστείας αλλά και επικοινωνίας με τους τελικούς κριτές, δηλαδή τους καταναλωτές. Μέσα από τη διαδικασία αξιολόγησης, οι εταιρείες λαμβάνουν χρήσιμο feedback από τους ειδικούς για τη χρονιά που πέρασε και εντοπίζουν τη θέση τους σε σύγκριση με τους peers τους στην αγορά που δραστηριοποιούνται. Στόχος της αξιολόγησης και της επιβράβευσης είναι η διαρκής βελτίωση των εταιρειών, των κλάδων και του επιχειρηματικού τοπίου συνολικά στην Ελλάδα. Για αυτό το λόγο, ας ευχηθούμε σε όσες δεν κατάφεραν να αναδειχτούν φέτος, μια καλύτερη απόδοση το επόμενο έτος».

Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Διονύση Γρηγορόπουλου, Πρόεδρος Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, Διευθύνων Σύμβουλος Logistics Way, ο οποίος μεταξύ άλλων υποστήριξε: «Το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς Logistics Cold Chain αποτιμήθηκε σε 242,43 δις. δολάρια το 2021 και αναμένεται να αυξηθεί από 280,25 δις. δολάρια το 2022 σε 773,12 δις. δολάρια έως το 2030, με CAGR 15,60% κατά την περίοδο πρόβλεψης (2023-2020). Ο παγκόσμιος πληθυσμός αυξάνεται με απαράμιλλο ρυθμό. Τα δυναμικά διατροφικά πρότυπα και το βιοτικό επίπεδο αυξάνουν τη ζήτηση για συσκευασμένα τρόφιμα παγκοσμίως. Η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση του πληθυσμού για επεξεργασμένα και ευπαθή προϊόντα διατροφής, όπως φρούτα και λαχανικά, ψάρια, κρέας και θαλασσινά, γαλακτοκομικά και κατεψυγμένα επιδόρπια και άλλα, αναμένεται να οδηγήσει στην ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς εφοδιαστικής αλυσίδας ψύξης. Οι προκλήσεις μέσα στα επόμενα χρόνια θα είναι πολλές καθώς αλλάζει πλέον η σύσταση των τροφίμων, μειώνεται το λάδι στα τρόφιμα, οι νέοι αποκτούν νέες διατροφικές συνήθειες  άρα και όλη η κοσμοθεωρία μέχρι σήμερα για τη μεταφορά των ευπαθών αυτών προϊόντων θα πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που προκύπτουν καθημερινά. Τα βραβεία έρχονται να αναδείξουν την προσαρμογή των εταιρειών που διαχειρίζονται την ψυχρή εφοδιαστική στις νέες προκλήσεις, αποτελώντας το σημείο αναφοράς για όλο τον κλάδο και της ανάπτυξης του σε έναν από τους πιο κρίσιμους στα επόμενα χρόνια».

Επίσης, χαιρετισμό στην τελετή απονομής απεύθυνε ο Ιωάννης Σμαρνάκης, Πρόεδρος ΠΕTΕΤ (Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων), ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Οι προκλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο και οι δυσκολίες των τελευταίων ετών είναι πολλές και σημαντικές, κυρίως ως κατάλοιπα της πανδημίας και του μακροχρόνιου πολέμου που ακολουθεί την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία. Έχουμε, μείωση της κατανάλωσης, αύξηση τιμών πρώτων υλών και  ζωοτροφών, δυσκολίες στην εφοδιαστική αλυσίδα και αύξηση του ενεργειακού κόστους και διαφοροποίηση του ενεργειακού μίγματος. Ταυτόχεονα, η ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος γίνεται πιο επιτατική χρόνο με τον χρόνο και τα αποτελέσματα της κλιματικής κρίσης ορατά και οδυνηρά. Όλες αυτές οι προκλήσεις έχουν αντίκτυπο και στον κλάδο των κατεψυγμένων τροφίμων».

Τα Frozen Food Innovation Awards 2023 πραγματοποιήθηκαν υπό τις αιγίδες των ΠΕTΕΤ (Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων) και GCSLA (Greek Cold Storage & Logistics Association).

Χορηγοί επικοινωνίας στα Frozen Food Innovation Awards 2023 ήταν οι: meatplace.gr, dairynews.gr, grillmagazine.gr, supply-chain.gr και meatnews.gr.

Official Publications: σελφ σέρβις , FOOD Reporter.

Tα βραβεία και οι νικητές

Frozen Food Company of The Year
Μ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΒΕΕ
Frozen Food Brand of The Year
Nikolopoulou foods - Ελένη Νικολοπούλου ΕΠΕ
Καλύτερα Κατεψυγμένα Προϊόντα
PLATINUM Χοχλιοί Κρήτης Ε.Ε - Escargot de Crete|Escargot de Crete "Χοχλιοί Μπουμπουριστοί"/Γεύματα & Σνακ (έτοιμα & ημιέτοιμα)
Γεύματα & Σνακ (έτοιμα & ημιέτοιμα)
GOLD Χοχλιοί Κρήτης Ε.Ε - Escargot de Crete|Escargot de Crete "Χοχλιοί Μπουμπουριστοί"
SILVER Μπάρμπα Στάθης Α.Ε.|«360° Plant based meal» Μπάρμπα Στάθης. Ολοκληρωμένα γεύματα με φυτικά κεφτεδάκια, με πατάτες ή ρύζι με λαχανικά και Ζυμαρικά με φυτικό κιμά και λαχανικά, σε 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία!
BRONZE Nikolopoulou foods - Ελένη Νικολοπούλου ΕΠΕ|Kατηγορία Φυτική διατροφή - Γεύματα | Nikolopoulou Φαλάφελ με παντζάρι και ρεβίθια από το Βόϊο Κοζάνης
Πίτες & Πίτσες
GOLD Μ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΒΕΕ/Χρυσή Ζύμη |Pizza Χωριάτικη Χρυσή Ζύμη
SILVER Μ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΒΕΕ/Χρυσή Ζύμη |Ρολίνια με αλεύρι από χαρούπι Χρυσή Ζύμη
Παγωτά & Γλυκά
GOLD Nikolopoulou foods - Ελένη Νικολοπούλου ΕΠΕ|Κατηγορία Γλυκά χωρίς προσθήκη ζάχαρης | Nikolopoulou Γλυκά Spring Rolls με λαχανικά, μήλα, σταφίδες και κανέλα
Food Service - HORECA
GOLD Nikolopoulou foods - Ελένη Νικολοπούλου ΕΠΕ|Κατηγορία Catering & Ξενοδοχείο | Nikolopoulou Spring Rolls με λαχανικά
SILVER Nikolopoulou foods - Ελένη Νικολοπούλου ΕΠΕ|Κατηγορία Appetizers - Food Service - HORECA | Nikolopoulou Sticks με τυρί Φιλαδέλφεια
Καλύτερες Λύσεις στη Βιομηχανία Κατάψυξης
PLATINUM Μπάρμπα Στάθης Α.Ε.|«Επιλέγουμε» Μπάρμπα Στάθης, Σιτηρά & Όσπρια με λαχανικά, ιδανικά για μικροκύματα, σε 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία/Υλικά & Τεχνολογία Συσκευασίας
Συστήματα Ελέγχου & Αυτοματισμού
GOLD Μ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΒΕΕ|ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Μ.ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΒΕΕ
SILVER Α.Τσακαλίδης Ε.Ε – TSAKALIDIS Analysis & Testing|Εργαστήριο Αναλύσεων - Διαπιστευμένη μέθοδος για τον προσδιορισμό επίπαγου σε κατεψυγμένα αλιεύματα
Οχήματα Μεταφοράς Κατεψυγμένων
GOLD Ανδρέας Νίκας Α.Ε.|Ψυκτικά Οχήματα / Κατασκευή Ψυκτικών Βαν ή Φορτηγών έως 7,5 τόνους
Υλικά & Τεχνολογία Συσκευασίας
GOLD Μπάρμπα Στάθης Α.Ε.|«Επιλέγουμε» Μπάρμπα Στάθης, Σιτηρά & Όσπρια με λαχανικά, ιδανικά για μικροκύματα, σε 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία
Καλύτερες Υπηρεσίες στον Κλάδο της Κατάψυξης
Υπηρεσίες Πληροφορικής
GOLD BizTEC|Λογισμικό Warehouse Management System, Odysseus WMS
Μεταφοράς & Διακίνησης
GOLD Μ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΒΕΕ|ΜΕΤΑΦΟΡΑ & ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ - Μ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΒΕΕ
Καλύτερες Πρακτικές στον Κλάδο της Κατάψυξης
 Διαφημιστικής καμπάνιας για τον καταναλωτή
SILVER Μ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΒΕΕ|"Φτιάξε με Καμάρι" Χρυσή Ζύμη
Διαφημιστικής καμπάνιας για τον καταναλωτή  (Multi Channel)
GOLD Μπάρμπα Στάθης Α.Ε.|«Ας Μαγειρέψουμε…» Μπάρμπα Στάθης
Έρευνα και Ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων
GOLD Nikolopoulou foods - Ελένη Νικολοπούλου ΕΠΕ
Τις υποψηφιότητες στα Frozen Food Innovation Awards αξιολογεί κριτική επιτροπή με καταξιωμένα στελέχη από τις σημαντικότερες εταιρείες της αγοράς.
Προεδρος Επιτροπhς αξιολογησησ

Κομνηνός Στέφανος

Jury President Frozen Food Innovation Awards 2023
Πρόεδρος Κριτικής Επιτροπής, Netrino Ιδρυτικός Εταίρος, Αναλυτής Αγοράς, Επιχειρηματικός Μέντορας

Τα Μέλη της Κριτικής Επιτροπής

Στόχος των βραβείων είναι να:

 • Προβάλλουν τις εταιρείες και τα προϊόντα που θα διακριθούν.
 • Αναδείξουν τις καινοτομίες και την αριστεία στον χώρο των κατεψυγμένων προϊόντων τροφίμων.
 • Επικοινωνήσουν τα βραβευμένα προϊόντα, ώστε να εμπνεύσουν τον κλάδο.
 • Κινητοποιήσουν τις επιχειρήσεις του κλάδου για τη διαρκή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.
 • Nα επικοινωνήσουν στο κοινό το εύρος και τη λειτουργικότητα των κατεψυγμένων τροφίμων

Βασικοί Πυλώνες Βράβευσης

1. Κατεψυγμένα Προϊόντα
2. Λύσεις στη Βιομηχανία Κατάψυξης
3. Υπηρεσίες στον Κλάδο της Κατάψυξης
4. Πρακτικές στον Κλάδο της Κατάψυξης

Early Bird Rate έως τις 30/6!

Όσο πιο γρήγορα, τόσο πιο οικονομικά!
Καταθέστε τις υποψηφιότητές σας έως τις 30/6 και τα Frozen Food Innovation Awards θα σας ανταμείψουν με έκπτωση 14%.

Γιατί να συμμετάσχω;

Μέσω των βραβείων αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται εξαιρετικά επιτεύγματα και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες σε κάθε κλάδο ή αγορά. Μέσα από τη διαδικασία αξιολόγησης, οι εταιρείες λαμβάνουν χρήσιμο feedback από τους ειδικούς για τη χρονιά που πέρασε και εντοπίζουν τη θέση τους σε σύγκριση με τους peers τους στην αγορά που δραστηριοποιούνται. Στόχος της αξιολόγησης και της επιβράβευσης είναι η διαρκής βελτίωση των εταιρειών, των κλάδων και του επιχειρηματικού τοπίου συνολικά στην Ελλάδα.
 • Αναγνώριση / Αξιοπιστία
  Ένα βραβείο σημαίνει ότι η υποψηφιότητά σας έχει αξιολογηθεί θετικά από τους ειδικούς που απαρτίζουν την επιτροπή, αναγνωρίζεται και αποκτά αξιοπιστία.

 • Μέτρηση της Επιτυχίας / Benchmarking
  Μέσω της αξιολόγησης, οι υποψήφιοι διακρίνουν πού τοποθετούνται τα προϊόντα τους σε σχέση με την αγορά, τα διεθνή standards και τις προσδοκίες των αξιολογητών.

 • Ανατροφοδότηση / Feedback / Βελτίωση
  Όλοι οι υποψήφιοι λαμβάνουν τα σχόλια των αξιολογητών – εφόσον το ζητήσουν – ώστε να λάβουν γνώση για τα σημεία βελτίωσης που οι ειδικοί αξιολογητές προτείνουν.
 • Προβολή / Δημοσιότητα
  Μια διάκριση προσφέρει πολλαπλά εργαλεία και ευκαιρίες για ευρύτερη δημοσιότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

 • Ανταμοιβή / Κίνητρο στις ομάδες Η διάκριση προσφέρει σημαντική αναγνώριση στις προσπάθειες των ομάδων και ενισχύει το ηθικό των εργαζομένων.

 • Ενίσχυση Πωλήσεων
  Έχει αποδειχθεί μέσω ερευνών ότι ένα βραβείο ενισχύει την άποψη των πελατών για την ποιότητα των προϊόντων μιας Εταιρείας και συνεισφέρει θετικά στις πωλήσεις.

Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων / Απονομή Βραβείων

Περισσότερες λεπτομέρειες για την ημερομηνία και την ανακοίνωση / απονομή των βραβείων θα λάβετε με την ενημέρωση των αποτελεσμάτων αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων. Σε περίπτωση που διοργανωθεί εκδήλωση απονομής, δικαιούστε μια (1) δωρεάν συμμετοχή για να παραλάβετε το βραβείο. Η δωρεάν συμμετοχή αφορά κάθε συμμετέχουσα εταιρεία (ΑΦΜ), ανεξαρτήτως αριθμού υποψηφιοτήτων που υπέβαλε ή εταιρειών που αναφέρονται σε αυτές. Διευκρινίζεται ότι η επιλογή ανάμεσα στη διοργάνωση τελετής απονομής ή στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εναπόκειται στην απόλυτη διακριτική ευχέρεια της Boussias Events, η οποία θα αποφασίζει κατά περίπτωση (λαμβάνοντας υπόψη και τις εκάστοτε υγειονομικές, πολιτικές και οικονομικές συνθήκες). Οι συμμετέχοντες ουδεμία αξίωση θα έχουν κατά της Boussias Events και η Boussias Events ουδεμία ευθύνη θα φέρει σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί τελετή απονομής των βραβείων.

Winners' kit

Οι νικητές λαμβάνουν:

 • Για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε επικοινωνίας σχετικά με το συνέδριο/βραβείο (όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, επικοινωνία χορηγίας, διάκρισης, συμμετοχής στη διοργάνωση κλπ.), παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνον τα επίσημα υλικά που θα λάβετε από την BOUSSIAS Events.

 • Απαγορεύεται ρητώς η παραποίηση/ τροποποίηση των εν λόγω υλικών της διοργάνωσης, ή/και η χρήση άλλων υλικών για την πραγματοποίηση της επικοινωνίας κατά τα ανωτέρω, καθώς και η χρήση των επίσημων υλικών της διοργάνωσης για άσχετους με αυτήν σκοπούς.

 • Απαγορεύεται με οποιαδήποτε τρόπο η χρήση ή/και τροποποίηση ή/και παραποίηση ή/και αντιγραφή του λογοτύπου ή/και της οπτικής ταυτότητας του συνεδρίου/βραβείου χωρίς την προηγούμενη έγγραφη έγκριση της BOUSSIAS Εvents.
 • Venue
  Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί τελετή για την απονομή των βραβείων, το venue θα ανακοινωθεί με την ενημέρωση των αποτελεσμάτων από την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων. Ο χώρος της εκδήλωσης επιλέγεται κατ’ απόλυτο διακριτική ευχέρεια της Διοργανώτριας Εταιρείας, η οποία δικαιούται να αλλάξει το venue και την ημερομηνία τελετής οποτεδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο.

 • Κόστος Συμμετοχής
  Το κόστος υποψηφιοτήτων δεν περιλαμβάνει το κόστος συμμετοχής στην τελετή απονομής των βραβείων (εφόσον αυτή πραγματοποιηθεί). Η Διοργανώτρια εταιρεία θα ενημερώσει για το κόστος συμμετοχής, τους ακυρωτικούς όρους & τον τρόπο πληρωμής και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με την τελετή απονομής, κατά την ενημέρωση σχετικά με τα αποτελέσματα που προέκυψαν από την αξιολόγηση.

Κατεβάστε τους όρους συμμετοχής
& τις κατηγορίες βράβευσης

Παρακαλούμε συμπληρώστε στη φόρμα το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο και το email σας για να κατεβάσετε το αρχείο με τις κατηγορίες και τους όρους συμμετοχής των βραβείων, καθώς και για να επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος της BOUSSIAS Events και να σας ενημερώσει περαιτέρω για τις κατηγορίες βράβευσης και να απαντήσει σε οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία χρειαστείτε.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ενότητες & Βραβεία

Αναλυτικά οι κατηγορίες υποψηφιοτήτων στα βραβεία.

Όροι Συμμετοχής

Η διαδικασία αξιολόγησης, τα ζητούμενα και οι όροι συμμετοχής των βραβείων.

Frozen Food Awards 2022