Κριτική Επιτροπή
Τις υποψηφιότητες στα Frozen Food Innovation Awards αξιολογεί κριτική επιτροπή με καταξιωμένα στελέχη από τις σημαντικότερες εταιρείες της αγοράς.

Προεδρος Επιτροπhς αξιολογησησ
Κομνηνός Στέφανος
Jury President Frozen Food Innovation Awards 2023
Πρόεδρος Κριτικής Επιτροπής, Netrino Ιδρυτικός Εταίρος, Αναλυτής Αγοράς, Επιχειρηματικός Μέντορας
Τα Μέλη της Κριτικής Επιτροπής

Βαραγιάννης Παναγιώτης
Phd. M.Med.Sc, Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Γρηγορόπουλος Διονύσης
Πρόεδρος Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, Διευθύνων Σύμβουλος LogisticsWay

Ήντουνας Κωνσταντίνος
Καθηγητής και Πρόεδρος Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Κουτσούκου Γεωργία
Σεφ

Μανωλαράκης Μανώλης
Διαιτολόγος Διατροφολόγος

Μοσχονίδης Αντώνης
Εμπορικός Διευθυντής,
OMIND Creatives

Μπόσκου Γεώργιος
Αναπληρωτής Καθηγητής Οργάνωσης & Διαχείρισης Μονάδων Διατροφής, Αναπληρωτής Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Υγείας & Αγωγής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Παπαχρήστος Πάρης
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc. Ιδρυτής του medNutrition.gr, Συγγραφέας

Πασχαλέρη Νάσια
Διαιτολόγος - Γεροντολόγος MSc, Υποψήφια διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Αθηνών

Ρέγγα Όλγα
Διευθύντρια Διοίκησης & Επικοινωνίας, Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
