Κριτική Επιτροπή
Τις υποψηφιότητες στα Dairy Innovation Awards αξιολογεί κριτική επιτροπή με καταξιωμένα στελέχη από τις σημαντικότερες εταιρείες της αγοράς.

Προεδρος Επιτροπhς αξιολογησησ
Ευσταθία Τσάκαλη
Jury President Dairy Innovation Awards 2023
Δρ. Επίκουρη Καθηγήτρια Τεχνολογίας Γάλακτος – Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων – Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Τα Μέλη της Κριτικής Επιτροπής

Ηλίας Αλεξίου
Τεχνολόγος Τροφίμων, Ελεγκτής Τμήματος Εμπορίου Περιφέρειας Αττικής, Αντιπρόεδρος ΠΕΤΕΤ

Θανάσης Αντωνίου
Αρχισυντάκτης περιοδικού Dairy news

Διονύσης Αντωνόπουλος
Χημικός - Τεχνολόγος Τροφίμων Υπ. Διδάκτορας Τεχνολογίας Γάλακτος Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό (ΕΔΙΠ) Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων ΠΑ.Δ.Α.

Ιωάννης Βιτάλης
Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας (ΕΔΟΦ)

Ειρήνη Γκιζιάκη
Senior Scientist Fibers and Prebiotics, Danone Nutricia

Νίκος Γκιώνης
Επικεφαλής Επιθεωρητής GFSI Συστημάτων Διαχείρισης TÜV Austria Hellas

Γεωργία Δημητρέλη
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τεχνολογίας και Ποιοτικού Ελέγχου Γαλακτοκομικών Προϊόντων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Σωκράτης Δημητρίου
Πρόεδρος Τυροκόμων Δυτικής Μακεδονίας

Ελένη Μαλισιόβα
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Ποιότητα, Ασφάλεια και Τεχνολογία Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης , Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Θεοφύλακτος Μασούρας
Καθηγητής Γαλακτοκομίας, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου, Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Σπύρος Μπαλαντίνος
Πρόεδρος Ένωσης Τυροκόμων Χανίων

Φώτης Παπαδήμας
Αναπληρωτής Καθηγητής Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Νικόλαος Σολωμάκος
Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Γραμματέας Ελληνικής Κτηνιατρικής Ακαδημίας, ΔΣ Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας
