Κρατήστε με ενήμερο για τα Dairy Innovation Awards 2024

Dairy Awards 2022

Καινοτομία σε Καταστήματα Γαλακτοκομικών Προϊόντων

Γραβιέρα “ΚΟΡΥΦΗ” 14μηνης Ωρίμανσης

ΥΙΟΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ & ΣΙΑ Ο.Ε



Το τυροκομείο «Κορυφή» δραστηριοποιήθηκε από τον Κ. Φραγκιαδάκη Αντώνη το 1979 στο χωριό Γαλιά του Νομού Ηρακλείου. Η παραγωγή τυροκομικών προϊόντων γινόταν με παραδοσιακό τρόπο. Το 2006 δημιουργήθηκε μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής και τυποποίησης. Στόχος του τυροκομείου είναι να δημιουργούν με τον καινοτόμο εξοπλισμό τους προϊόντα άριστης ποιότητας με διαφοροποιημένη την εξωτερική αισθητική. Η Επιχείρηση τους βασίζεται στην βιωσιμότητα στην οποία μετέχουν οι παραγωγοί και συνεργάτες τους. Με την ομαδική συνεργασία καταφέρνουν να παρέχουν άριστης ποιότητας τυροκομικά προϊόντα και να καλύπτουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών.